Meniu

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

  • Pe cine trebuie sa contactez in cazul in care am nevoie de piese de schimb pentru un produs Graco?

Contactati reprezentantul oficial Graco in Romania: SC ERFI KIDS SRL, Splaiul Unirii Nr. 49, Sector 3, Bucuresti, tel: 031.402.58.76, mail: office@erfikids.ro.

  • De ce garantie beneficiaza produsele Graco?

Carucioarele, patuturile, scaunele de masa, leaganele si aparatura electronica marca Graco beneficiaza de o garantie de 2 ani de zile in limitele legii.

  • Ce se intampla daca am cumparat un produs Graco si am pierdut sau nu gasesc instructiunile de utilizare?

Ne cerem scuze pentru eventualele situatii nedorite in care nu gasiti instructiunile de utilizare ale unui produs Graco. Oricum situatia este imediat remediabila, toate produsele noastre avand sectiunea cataloage de unde puteti downloada manualele de utilizare pentru majoritatea produselor marca Graco.

Daca aveti intrebari, ati intampinat probleme sau dificultati in montajul sau utilizare produselor Graco si in cazul in care nu gasiti manualul dorit la sectiunea Helpline, avem rugamintea de a ne contacta pe email la office@erfikids.ro sau telefonic la 031.402.58.76 si va vom trimite imediat aceste instructiuni.

Va asiguram ca alegand un produs Graco ati optat pentru cel mai bun raport calitate-pret de pe piata si de cel mai profesionist si prompt service de profil din Romania.

Pentru detaliile de curatare si intretinere, accesati „Curatarea si intretinerea produselor Graco”

Pentru detalii de asamblare si utilizare accesati pagina de „Cataloage Graco”