Meniu

bun-venit

Da, produsele noastre pentru copii ii protejeaza pe cei mici, dar nu numai atat! Fiecare produs a fost conceput respectand ultimele tendinte ale modei. Culori si modele moderne care se asorteaza cu decoratiunile din caminul dumneavoastra, materiale pentru scaunul de masina cu modele sport si din materiale rezistente, modele moderne pentru carucioare!

Cand cel mic este fericit si multumit, asa sunteti si dumneavoastra!

Pentru noi, confortul este un standard pe care il respectam in tot ceea ce facem!

Selectam cele mai rezistente tesaturi fine si captuseli din spuma pentru a ne asigura ca cel mic se simte bine si indrageste carucioarele, scaunele pentru masina, patuturile si leaganele de la noi.Oferta de scaune auto  copii de la Graco este extrem de variata si include unele din cele mai sigure modele de astfel de dispozitive existente pe piata in acest moment: Junior Baby, Snugsafe, Coast, Nautilus, Nautilus Elite si bineinteles Junior Maxi.

Scaunele auto Graco sunt omologate in Uniunea Europeana, fiind conforme cu standardul EC R44.04!

Cumparare a unui scaun auto este una dintre deciziile pe care parintii trebuie sa le ia de cateva ori pe masura ce copilul creste.

Conform legislatiei, copiii pot calatori cu masina aigurati doar in centurile autotusismului si fara un scaun auto special numai dupa ce implinesc 12 ani sau au o inaltme mai mare de 130 cm. Gama de produse pentru acasa de la Graco include: patuturi, leagane, balansoare, premergatoare si scaune de masa pentru copii.

O oferta complexa de produse de foarte buna calitate, ergonomice, usor de asorta cu camera bebelusului, practice, adaptate familiilor moderne!

Orice parinte stie cat de important este sa chivernisesti cum trebuie bugetul alocat bebelusului si sa optezi pentru produse bune, rezistente, care sa fie eventual folosite pentru mai multe generatii. Exact acest tip de produse pentru acasa, pentru parinti practici, care cunosc valoarea banului si care stiu care e raportul corect intre calitate si pret va ofera Graco.

Pentru ca noi, cei de la Graco suntem toti parinti, produsele pe care noi vi le propunem au fost testate de membrii echpei noastre si sunt garantat cea mai buna optiune pe care o puteti face.

Graco este brandul pe care il merita oricare bebelus si alegerea logica a oricarui parinte!

Noi, cei de la Graco, suntem preocupati de siguranta copiilor! Stim ca aceasta este prioritatea dumneavoastra, indiferent daca sunteti in masina sau acasa.

Concepem, proiectam si testam in continuu produsele pentru a va asigura cele mai inalte standarde de siguranta, securitate si confort! Aceasta este preocuparea care sta la baza tuturor produselor noastre! Nu doar parintii sunt cei care indragesc carucioarele, scaunele pentru masina, leaganele, scaunele pentru masa si patuturile noastre.

Am primit numeroase premii din partea revistelor si website-urilor prestigioase care au recunoscut inalta calitate, inovatia si aplicabilitatea produselor noastre!