Balansoare Balansoar

Balansoare

Un balansoar bebe poate fi un real ajutor pentru părinți, în special în primele luni de viață a bebelușului, când totul este nou, atât pentru cel mic, cât și pentru cei mari. Balansoarul ajută bebelușul să aibă un somn odihnitor sau să se liniștească în perioadele de colici, imitând mișcările cu care acesta era obișnuit în burta mamei.

Cum alegi un balansoar pentru bebeluși?

Există mai multe criterii pe care le poți lua în calcul atunci când alegi un balansoar bebe, și anume funcțiile acestuia, poziția oferită, modul de funcționare sau buget.

Asigură-te că balansoarul ales îi va oferi copilului siguranță și confort. Este foarte important ca balansoarul ales să fie stabil, pentru a evita riscul de răsturnare, iar poziția copilului în el să fie cât mai corectă.

Pentru confort, balansoarul trebuie să aibă mai multe poziții de reglare, pentru ca bebelușul să se simtă bine, indiferent de momentul zilei în care se află. Indiferent că doarme sau este treaz, un balansoar de calitate va avea mai multe poziții în care copilul poate fi așezat.

Ai grijă ca materialele din care sunt realizate husele unui balansoar bebe să fie antialergice și detașabile, pentru a le putea curăța cât mai ușor.

Beneficiile unui balansoar pentru copii

Pe lângă ajutorul adus părinților, un balansoar bebeluși are o serie de beneficii și asupra dezvoltării lor.

Mișcările unui balansoar electric nu sunt doar înainte - înapoi, ci și sus - jos, ceea ce face ca lichidul din urechea internă a copilului să se miște întruna, ceea ce este perfect pentru dezvoltarea echilibrului.

Pe lângă urechi, și ochii sunt organe responsabile de menținerea echilibrului. Deși la inceputul vieții, copii nu pot percepe la fel de bine imaginile, pe măsură ce cresc, cei mici sunt capabili să focalizeze mai bine. Așadar, mișcările balansoarului îi va ajuta să își antreneze simțul vizual, dar și echilibrul, prin adaptarea privirii la obiecte mai apropiate sau mai îndepărtate.

Caracteristicile balansoarelor Graco

Materialele folosite la realizarea balansoarelor Graco sunt de cea mai bună calitate, iar tehnologiile folosite pentru fabricarea lor sunt inovative și de ultimă generație, pentru a-i oferi copilului tău ce este mai bun. Toate balansoarele Graco sunt realizate conform recomandărilor Academiei Americane de Pediatrie, siguranța și sănătatea, fiind principalul obiectiv în realizarea acestora.

Un balansoar este foarte ușor de folosit, compact și se poate plia, pentru a fi mai simplu de depozitat.

Acestea asigură mai multe viteze de legănare, poziții multiple de înclinare, în funcție de nevoile bebelușului. Când doarme, acesta se lasă în poziția de somn, dar dacă copilul este treaz, balansoarul se poate înclina pentru ca el să poată vedea mai bine în jurul lui.

Toate modelele de scaune balansoare au un sistem cu jucării pentru stimularea vizuală, iar unele modele au chiar și cântece de leagăn, pentru un somn liniștit.

Descoperă toată gama de produse Graco, dedicată copiilor și alege un landou pentru nou-născutul tău sau unul dintre numeroasele modele de cărucioare.

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

7 Articole

pe pagina