Carucioare copii

Cărucioare copii

Graco România vine în ajutorul părinților de pretutindeni cu cărucioare de cea mai bună calitate. Cărucioarele de la Graco sunt inovatoare și sigure și, mai presus de toate, realizate pentru ca bebelușul tău să aibă parte de cel mai bun mod de transport, încă din prima zi de viață.

Tipuri de cărucioare pentru copii de la Graco

În oferta noastră vei găsi mai multe tipuri de cărucioare copii, în funcție de nevoile tale și ale copilului tău.

Cărucioarele 3 în 1 pun la dispoziția părinților toate componentele necesare transportului celui mic, din prima zi de viață până la vârsta de trei ani, printr-o singură achiziție. Landou, scoică auto și parte sport, toate într-un singur pachet. Cu ajutorul acestora, bebelușul tău va avea atât siguranța, cât și confortul asigurat, în toate etapele copilăriei lui, până la vârsta de trei ani.

Cărucioarele 2 în 1 îți oferă posibilitatea să le adaptezi nevoilor și stilului tău de viață. Astfel că poți alege între landou sau scoica, alături de partea sport a acestuia. Fie că te plimbi foarte mult pe jos și landoul este ideal pentru bebelușul tău în primele luni de viață ori călătorești des cu mașina și scoica este indispensabilă pentru siguranța celui mic, căruciorul 2 în 1 este pentru tine.

Căruciorul sport îți poate fi cel mai bun prieten în călătoriile planuite alături de copilul tău cu vârsta mai mare de șase luni. Acesta se pliază rapid și compact și poate fi depozitat aproape oriunde, cu mare ușurință. Cu ajutorul căruciorului sport, copilul tău este în siguranță, iar tu rămâi la fel de dinamică și mereu în mișcare.

Landourile de la Graco pot fi achiziționate și separat, fiind perfecte de utilizat ca atare sau prinse pe șasiul oricărui model de cărucior din gama noastră. Acestea asigură poziția perfectă, necesară bebelușului în primele luni de viață, încă din prima zi. Materialele din care sunt fabricate toate componentele landoului sunt de foarte bună calitate și au grijă de pielea sensibilă a micuțului tău.

Siguranță și confort

Toate cărucioarele marca Graco sunt realizate folosind cele mai stricte, dar și inovatoare tehnologii, alături de materiale de calitate, pentru a asigura confortul și siguranța copilului tău.

În procesul de realizare, cărucioarele sunt supuse testelor multiple de siguranță, iar scoicile, ce sunt folosite și la transportul cu ajutorul vehiculelor, sunt testate la impact de către ADAC, OAMTC și NHTSA, fiind printre cele mai sigure opțiuni.

Datorită materialelor de bună calitate folosite la realizarea cărucioarelor, acestea aduc numeroase avantaje în siguranța bebelușului. Protecțiile și husele au factor de protecție UV +50, saltelele și șezuturile sunt foarte confortabile, oferind o poziție corectă, pe tot parcursul transportului.

Un cărucior pentru orice stil

Graco pune la dispoziție modele de cărucioare îndrăgite și apreciate de părinții din România, oferind posibilitatea alegerii unui cărucior, în funcție de stilul de viață și a nevoilor acestora. Fie că alegi un cărucior 3 în 1, un cărucior 2 în 1 sau un cărucior sport, calitatea Graco este garantată, indiferent de modelul ales.

Bucură-te alături de micuțul tău de plimbări sigure și confortabile, atât pentru tine, cât și pentru el, cu cărucioarele marca Graco, ușor de folosit și manevrat.

Carucioare Sistem 3 in 1

Carucioare Sistem 3 in 1

Carucioare ideale pentru nou-nascuti

Carucioarele 3 in 1 reprezinta varianta preferata de majoritatea parintilor din Romania deoarece asigura printr-o singura achizitie toate componentele necesare transportului celui mic din prima zi si pana la varsta de 3 ani.

• Un carucior 3 in 1 Graco are 3 componente de baza: landou, parte sport si scoica.

• Landoul carucioarelor 3 in 1 marca Graco este extrem de confortabil, incapator, usor de instalat si de intretinut, fiind prevazut cu slateluta speciala si protectie de vant sau vreme rea.

• Partea sport a carucioarelor 3 in 1 este reversibila, permitand instalarea cu fata sau cu spatele la sensul de mers.

• De remarcat este faptul ca in cazul tuturor modelelor de carucioare 3 in 1 marca Graco, sezutul are mai multe pozitii de inclinare, pana la orizontala, ceea ce confera o pozitie de somn excelenta pentru cel mic.

• Graco este unul dintre foarte putinii producatori de sisteme de carucioare 3 in 1 la care scoica este testata la impact si ofera o pozitie corecta a coloanei nou-nascutului.

• Alte motive speciale pentru care carucioarele Graco sunt preferate de parinti sunt greutatea foarte mica a sasiului, un avantaj extraordinar pentru parinti, sistemul patentat de pliere printr-o singura miscare, cu o singura mana - OneClick®, precum si prezenta suspensiilor pe toate cele 4 roti (conform recomandarilor Academiei Americane de Pediatrie) in sensul protectiei coloanei vertebrale a nou-nascutului.

• Scaunele auto incluse in pachetele 3 in 1 de la Graco sunt toate testate la impact de catre ADAC, OAMTC si NHTSA, fiind printre cele mai sigure optiuni.

• Indiferent de modelul de carucior 3 in 1 ales: Evo, Evo XT, Time2Grow sau Near2Me puteti fi siguri ca ati facut cea mai potrivita alegere din punct de vedere al calitatii, pretului, confortului si sigurantei.

Cumpara

Carucioare sistem 2 in 1

Carucioare sistem 2 in 1

Carucioarele 2 in 1 sunt de 2 tipuri, in functie de componentele din care aceste sisteme sunt alcatuite.1. Carucioare 2 in 1 cu landou

• Carucioarele 2 in 1 cu landou sunt formate dintr-un sasiu, o parte sport si un landou.

• Recomandam acest tip de carucioare parintilor care nu au in vedere multe deplasari cu masina alaturi de cel mic in primele luni de viata si care se gandesc ca ulterior sa achizitioneze un scaun auto din grupa 0 - 18 kg sau din grupa 0 - 36 kg.2. Carucioare 2 in 1 cu scoica, de tip TS (Travel System)

• Marele avantaj al sistemelor TS il reprezinta acela ca, atunci cand bebelusul adoarme in masina, scoica poate fi pusa direct pe sasiul caruciorului, fara sa fie nevoie ca cel mic sa fie trezit.

• Sistemul de prindere a scoicilor Graco pe sasiul caruciorului este de tip ClickConnect®, fara sa fie nevoie de adaptori speciali.

• Scoicile pot fi prinse atat cu fata, cat si cu spatele la sensul de mers. Sasiul carucioarlor Graco este astfel gandit incat pozitia scoicii pe sasiu sa fie identica cu cea a scoicii in masina, pentru ca respiratia copilului sa se desfasoare corect si normal, iar coloana sa fie bine protejata.

Cumpara

Carucioare Sport

Carucioare Sport

Caruciorul sport este ales de parinti dupa ce copilul a trecut de varsta de 6 luni. Acest tip de carucioare trebuie sa fie usor de manevrat, cu greutate redusa si cat mai ergonomice.

Modelele de carucioare sport de la Graco sunt de doua tipuri:

  • Carucioare sport cu sistem de pliere tip carte, categorie din care face parte modelul Breeze Lite
  • Carucioare sport cu sistem de pliere tip umbrela, asa cum este modelul Travel Lite

Modelele de carucioare sport Graco cu pliere tip carte au apropate toate caracteristicile unui carucior standard, adica un sezut generos, cu mai multe pozitii de reglare, suspensii pe rotile din fata, roti frontale pivotante 360 grade, capotina mare cu UPF +50 pentru protejarea copilasului de actiunea razelor solare.

Dimensiunile compacte pe care acest tip de carucioare le au atunci cand sunt pliate, le fac ideale pentru a fi luate in calatorie, gasindu-si usor loc in portbagajul masinii.

Modelele de carucioare Graco cu pliere tip umbrela sunt perfecte pentru parintii dinamici. Atunci cand e pliat, acest model de carucior poate fi transportat cu usurinta pe umar, asemeni unei genti de sport. Greutatea extrem de redusa, dimensiunile compacte, fac din acest tip de carucioare varinta ideala pentru calatoriile cu avionul.

Atat modelele de carucioare sport Graco cu pliere tip carte, cat si cele cu pliere tip umbrela pot fi folosite pana la varsta de 3 ani (greutate maxima 15 kg).

Cumpara

Noutati din categoria carucioare