Carucioare 2 in 1

Cărucioare 2 în 1

Cărucioarele 2 în 1 de la Graco sunt foarte apreciate de către părinți, deoarece le oferă posibilitatea de a achiziționa un cărucior ce conține elemente care pot fi folosite chiar din primele zile de viață ale bebelușului.

În funcție de componentele din care aceste sisteme sunt alcătuite, cărucioarele 2 în 1 sunt de două tipuri, și anume cărucior 2 în 1 cu landou sau cărucior 2 în 1 cu scoică.

În funcție de stilul tău de viață, alege un cărucior bebe 2 în 1 care ți se potrivește cel mai bine. Dacă călătoriți foarte mult cu mașina, cel cu scoică este mult mai potrivit pentru familia ta, iar dacă vă place să faceți plimbări lungi prin parc, cu siguranță modelul cu landou este ideal pentru voi.

Carucioare 2 in 1 cu landou

Un cărucior 2 în 1 cu landou este format dintr-un șasiu, o parte sport și un landou.

Acest tip de cărucior este recomandat, în special părinților care nu au în vedere multe deplasări cu mașina alături de cel mic, în primele luni de viață și care se gândesc ca ulterior să achiziționeze un scaun auto din grupa 0 - 18 kg sau din grupa 0 - 36 kg.

Landoul este prevăzut cu o husă căptușită și salteluță, special create pentru confortul bebelușului. Cu ajutorul protecției pentru vânt și a husei de ploaie incluse, nu vei rata nicio plimbare alături de copilul tău.

Carucioare 2 in 1 cu scoica, de tip TS (Travel System)

Marele avantaj al sistemelor TS îl reprezintă faptul că, atunci când bebelușul adoarme în mașină, scoica poate fi pusă direct pe șasiul căruciorului, fără să fie nevoie ca cel mic să fie trezit sau deranjat.

Sistemul de prindere a scoicilor Graco pe șasiul unui cărucior 2 în 1 este de tip ClickConnect®, fără a mai fi nevoie de adaptori speciali.

Scoicile pot fi prinse atât cu fața, cât și cu spatele la sensul de mers. Șasiul cărucioarelor Graco este astfel gândit, încât poziția scoicii pe șasiu să fie identică cu cea a scoicii în mașină, pentru ca respirația copilului să se desfășoare corect și normal, iar coloana să fie bine protejată.

Caracteristicile unui cărucior 2 în 1 de la Graco

Cărucioarele 2 în 1 de la Graco se remarcă prin tehnologia ClickConnect®, care oferă posibilitatea unei atașări simple și rapide a landoului sau a scaunului auto pe șasiul căruciorului, fără a mai fi necesare alte adaptoare suplimentare

Aceste cărucioare copii 2 în 1 pot fi folosite de la naștere (utilizând landoul sau scoica) până la vârsta de patru ani (partea sport). Partea sport este reversibilă, astfel că există posibilitatea de a fi orientată cu fața ori cu spatele la sensul de mers

Materialele din care sunt fabricate husele, salteaua și protecțiile sunt de cea mai bună calitate, pentru a proteja pielea sensibilă a bebelușului tău.

Pe site-ul nostru mai poți găsi o selecție de cărucioare 3 în 1, cărucioare sport, landouri și balansoare, din care poți selecta exact ceea ce tu și copilul tău aveți nevoie.

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

2 Articole

pe pagina