Carucioare 3 in 1

Cărucioare 3 în 1

Căruciorul este unul dintre produsele indispensabile, ce se află pe lista tuturor părinților din România. Modelele de cărucioare 3 în 1 reprezintă varianta cea mai apreciată din cadrul acestei game de produse destinate copiilor, deoarece asigură printr-o singură achiziție, toate componentele necesare transportului celui mic, din prima zi și până la vârsta de trei ani.

Acestea sunt ideale pentru plimbările zilnice în parc sau în oraș și reprezintă un real ajutor atunci când trebuie să mergi și la cumpărături, împreună cu cel mic.

De ce să alegi un cărucior 3 în 1?

Graco este unul dintre foarte puținii producători de sisteme de cărucioare 3 în 1 la care scoica este testată la impact și oferă o poziție corectă a coloanei nou-nascutului.

Câteva dintre motivele speciale pentru care cărucioarele Graco sunt preferate de părinți, sunt ușurința cu care aceștia pot manevra un căruț 3 în 1. Un avantaj extraordinar pentru adulții care manevrează un cărucior 3 în 1 reprezintă greutatea foarte mică a șasiului, sistemul patentat de pliere printr-o singură mișcare, cu o singură mână - OneClick®, precum și prezența suspensiilor pe toate cele 4 roți (conform recomandărilor Academiei Americane de Pediatrie), în vederea protecției coloanei vertebrale a nou-născutului.

Deoarece pentru noi siguranța celor mici este pe primul loc, scaunele auto incluse în pachetele 3 în 1 de la Graco sunt toate testate la impact de către ADAC, OAMTC și NHTSA, fiind printre cele mai sigure opțiuni.

Caracteristicile cărucioarelor 3 în 1 marca Graco

Un cărucior 3 în 1 Graco are 3 componente de bază: landou, parte sport și scoică.

Partea sport a carucioarelor 3 în 1 este reversibilă, permițând instalarea cu fața sau cu spatele la sensul de mers.

De remarcat este faptul că în cazul tuturor modelelor de cărucioare 3 în 1 marca Graco, șezutul are mai multe poziții de înclinare, până la orizontală, ceea ce conferă o poziție de somn excelentă pentru cel mic.

Cărucioare ideale pentru nou - născuți

Cărucioarele 3 în 1 marca Graco sunt perfecte pentru copii, încă din prima zi de viață. Deoarece acesta are în componența sa și un landou, ce asigură bebelușului o poziție perfect orizontală, este ideal pentru nou - născuți.

Landoul cărucioarelor 3 în 1 marca Graco este extrem de confortabil, încăpător, ușor de instalat și de întreținut, fiind prevăzut cu salteluță specială și protecție de vânt sau vreme rea.

Indiferent de modelul de cărucior 3 în 1 ales: Evo, Evo XT, Time2Grow sau Near2Me poți fi sigur că ai făcut cea mai potrivită alegere din punct de vedere al calității, prețului, confortului și siguranței.

Pe lângă gama variată de cărucioare 3 în 1, pe site-ul nostru mai poți descoperi modele de cărucioare 2 în 1 sau cărucioare sport, dar și landouri și balansoare, calitatea Graco fiind garantată.

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina