Carucioare sport

Cărucioare sport

Dacă faci parte din categoria părinților dinamici și ești mereu în mișcare, atunci un cărucior sport se va potrivi de minune stilului tău de viață, iar drumurile prin oraș, împreună cu bebelușul tău, vor fi mult mai ușoare. Cărucioarele sport se pot folosi doar atunci când copilul a trecut de vârsta de șase luni și acesta își poate susține propria greutate.

Pe site-ul nostru găsești o gamă variată de cărucioare sport, realizate din materiale de foarte bună calitate. În funcție de modul în care se pliază, cărucioarele sport de la Graco se împart în două categorii: cărucioare sport cu sistem de pliere tip carte și cărucioare sport cu sistem de pliere tip umbrelă.

Cărucioare sport cu sistem de pliere tip carte

Modelele de carucioare sport Graco cu sistem de pliere tip carte au aproape toate caracteristicile unui carucior standard, adică un șezut generos, cu mai multe poziții de reglare, ce asigură copilului confortul necesar, pe tot parcursul timpului petrecut în cărucior. De asemenea, un căruț sport de la Graco are suspensii pe roțile din față și roți frontale pivotante 360 grade, ceea ce fac din el un cărucior foarte ușor de manevrat.

În plus, capotina mare cu UPF +50 oferă copilului protecție față de acțiunea razelor solare.

Dimensiunile compacte pe care acest tip de cărucioare sport le au atunci când sunt pliate, le fac ideale pentru a fi luate în călătorie, găsindu-și ușor loc în portbagajul mașinii. Pot fi depozitate cu ușurință și acasă, deoarece nu ocupă mult spațiu.

Cărucioare sport cu sistem de pliere tip umbrelă

Modelele de carucioare Graco cu pliere tip umbrelă sunt perfecte pentru părinții dinamici și mereu în mișcare. Atunci când e pliat, acest model de cărucior poate fi transportat cu ușurință pe umăr, asemeni unei genți de sport, ceea ce permite părintelui să se descurce în orice situație. Fie că te deplasezi cu mașina sau călătorești cu autobuzul, ușurința cu care se manevrează și se pliază îl face ideal pentru orice tip de transport alegi.

Greutatea extrem de redusă și dimensiunile compacte fac din acest tip de carucioare varianta perfectă pentru călătoriile cu avionul.

Căruciorul sport Graco - ideal pentru tine și copilul tău

Cărucioarele sport de la Graco pot fi folosite cu succes până la vârsta de trei ani sau maxim 15 kilograme, indiferent că alegi modelul cu sistem de pliere tip carte sau tip umbrelă.

Acestea oferă o portabilitate excelentă datorită plierii sale rapide și compacte, iar ridicarea căruciorului nu creează probleme deoarece are o greutate foarte mică.

Pe lângă ușurința de manevrare, căruciorul sport asigură confort și siguranță celui mic, având multiple poziții de înclinare, inclusiv poziție pentru somn.

Alege modelul tău preferat de pe site-ul nostru, care se potrivește cel mai bine copilului tău. Descoperă și gama de cărucioare 3 în 1, cărucioare 2 în 1, landouri și balansoare disponibile pe graco-romania.ro

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

6 Articole

pe pagina