Landouri

Landouri

În primele luni de viață, bebelușul stă întins pe orizontală, aceasta fiind cea mai confortabilă poziție pentru el, dar și cea mai sigură. Singurul accesoriu de transportat bebeluși, ce îi poate asigura micuțului această poziție este landoul. Pe lângă poziția corectă oferită micuțului, un landou bebe poate fi montat și pe cadrul căruciorului, dar și în vehicul, pentru un transport în siguranță.

De ce să alegi un landou pentru bebelușul tău?

Orice părinte își dorește tot ce este mai bun pentru copilul său, încă de când acesta se află în burtica mamei. Pregătirile pentru venirea lui pe lume, încep uneori cu mult timp înainte de nașterea lui.

Unul dintre accesoriile de bebeluși ce nu trebuie să îți lipsească de acasă este landoul. Acesta este extrem de practic, încă de la aducerea nou-născutului acasă, fiind cel mai bun mod de a-l transporta de la spital spre casă, în deplină siguranță.

Pentru sănătatea și dezvoltarea armonioasă a celui mic, este foarte important să se folosească accesoriile potrivite fiecărei etapă din viața lor. Astfel că, un landou bebeluși asigură copilului poziția corectă în primele luni de viață, dar și siguranță, atunci când vă deplasați cu un vehicul.

Caracteristicile unui landou Graco

Landourile Graco se remarcă prin calitatea materialelor folosite la fabricarea lor, dar și tehnologiei inovatoare cu care sunt realizate. Acestea asigură bebelușului o poziție perfect orizontală, fiind recomandate de la naștere, până la greutatea de aproximativ nouă kilograme.

Toate landourile se remarcă prin greutatea lor mică, fiind foarte ușor de transportat și sunt foarte simplu de strâns, pentru a nu ocupa mult spațiu de depozitare, atunci când nu sunt folosite.

Capotina, salteaua și husa sunt detașabile, astfel că pot fi curățate cu ușurință. Pentru a păstra calitățile pentru o perioadă lungă de timp, husa se poate curăța, foarte simplu, prin ștergerea cu o cârpă moale. În plus, materialul din care este realizată husa landoului are o protecție UV +50, ceea ce îi oferă un aspect de nou, deși a fost folosit un timp îndelungat.

Mânerul ergonomic, căptușit cu spumă, permite oricui transportarea landoului într-un mod elegant și simplu, fără a depune efort.

Cum folosești un landou cărucior?

Landoul poate fi folosit ca atare, transportat în mână sau poate fi atașat unui cărucior, pentru plimbări mai lungi, în aer liber..

Toate landourile Graco disponibile pe site-ul nostru au un sistem click on, extrem de practic, pentru atașarea pe șasiul căruciorului. Acest sistem de prindere este foarte simplu, fiind ușor de montat de către orice utilizator.

În oferta noastră vei găsi multe cărucioare, ideale pentru atașarea unui landou. Poți alege un cărucior cu landou sau poți găsi numeroase modele de cărucioare 3-in-1, cărucioare 2-in-1, dar și cărucioare sport, potrivite după vârsta de 6 luni.

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina