Patuturi copii Gri

Patuturi pentru copii de cea mai inalta calitate

Cand vine vorba de patuturi pentru copii, putini oameni isi dau seama ca brandul Graco se remarca prin numeroasele intrebuintari, usurinta instalarii si dimensiunile reduse ale patutului, atunci cand este pliat. Patuturile Graco ofera acelasi confort, siguranta si usurinta in utilizare si intretinere, indiferent daca este vorba despre versiunea de baza, conceputa exclusiv pentru dormit, sau variantele mai complexe, precum Contour Electra sau Contour Electra Deluxe.

Sfaturi pentru alegerea patutului ideal

Graco, dezvoltatorul patutului pliabil, acorda o mare valoare sigurantei si confortului copiilor de toate varstele. Patutul trebuie sa aiba o stabilitate excelenta pentru a nu exista sanse de rasturnare in cazurile in care copilul este mai agitat. Acest lucru este sustinut de specialistii in somnologie pediatrica de la Academia Americana de Pediatrie.

Un patut pentru bebelusi trebuie sa aiba doua niveluri pentru a asigura confort atat mamei, cat ai celor mici in primele luni de la nastere. De asemenea, husele textile ale patutului trebuie sa fie fabricate din materiale hipoalergice.

Patuturile Graco au pereti laterali din plasa pentru a asigura ventilatia corespunzatoare atat de necesara in timpul somnului, asa cum este recomandat de specialistii Academiei Americane de Pediatrie. Acesti pereti din plasa ai patutului permit supravegherea usoara a copilului de catre parinti din partea laterala.

Toate patuturile Graco se pliaza rapid intr-un obiect de dimensiuni reduse, care este usor de mutat si depozitat. Tocmai din acest motiv, patuturile pot fi luate cu usurinta si in deplasari.

Accesoriile patuturilor pentru copii de la Graco

Cele mai complexe modele sunt dotate cu accesorii foarte utile, precum:

  • Consola de control, care ofera parintelui acces centralizat la toate caracteristicile patutului;
  • Cantecele de leagan si sunetele naturale sunt un bonus, deoarece il ajuta pe copil sa adoarma mai repede;
  • Masa de infasat, care se ataseaza la patut. Aceasta este utila, mai ales in primele luni dupa nastere, cand mamicilor le este greu sa se aplece.
  • Un sistem leganat prin vibratie, care ajuta copilul sa adoarma rapid;
  • Temportizatorul este necesar pentru a preveni miscarea patutului sau redarea cantecelor dupa ce copilul a adormit. Acesta poate fi setat la un timp de 5, 10 sau 15 minute;
  • Alte jucarii, ce au ca scop atragerea atentiei celui mic, precum si dezvoltarea acuitatii vizuale, a coordonarii „ochi-mana”, dar si alte abilitati de care cel mic va avea odata ce creste.
Filtreaza
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

1 articol

pe pagina