Scaune de masa

Gama de scaune de masa Graco

Scaunele de masa sunt un accesoriu nelipsit in perioada de diversificare a alimentatiei bebelusului, una din cele mai importante etape de invatare din viata celui mic si de adaptare treptata la viata de adult.

Scaunele de masa trebuie sa asigure o pozitie corecta a copilului, astfel incat deglutitia sa se faca in mod corect si sa fie evitata regurgitarea. Acesta e unul din motivele pentru care nu se recomanda de catre medicii pediatri utilizarea scaunelor de masa cu pozitie de somn sau alte functii (balansoar, spatiu de joaca).

Scaunele de masa Graco sunt de 2 tipuri: varianta basic, cu o singura pozitie, sau variante complexe, cu mai multe pozitii de reglaj pe inaltime, sau cu mai multe variante de utilizare.

Graco a lansat de curand pe piata cel mai complex scaun de masa, modelul Duodiner DLX 6 in 1, singurul scaun de masa ce poate fi folosit in 6 moduri diferite, inclusiv ca inaltator pentru copil (util cand mergeti in calatorie si aveti nevoie sa asezati copilasul pe scaunul de la restaurant), ca scaun individual pentru copilul de varsta mare. Ca un bonus, acest tip de scaun de masa poate fi folosit de familiile cu 2 copii de varste diferite, permitand asezarea simultana la masa a copilasului mai mic pe inaltator si acelui mare pe scaunul individual.

Va invitam sa descoperiti gama de scaune de masa marca Graco si sa alegeti modelul potrivit dupa ce va documentati in privinta carcateristilor care il fac sa fie cel mai potrivit pentru voi.

Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina
Setati descendent
Vizualizare ca Grila Lista

4 Articole

pe pagina