Showroom Graco

Showroom Graco

Puteti testa carucioare, balansoare, patuturi, si scaune auto pentru bebelusi in Showroom-ul Graco situat langa Statia de Metrou Timpuri Noi, pe Splaiul Unirii nr 49 sector 3 Bucuresti!

Consultantii Graco va vor invata cum se monteaza si cum se pliaza fiecare carucior, va vor ajuta sa aflati care sunt avantajele fiecarui tip de carucior, astfel incat sa alegeti exact modelul potrivit nevoilor voastre. Va vor insoti intr-o cursa pe teren neted sau accidentat pentru a testa comportarea suspensiilor carucioarele, scartaitul rotilor si manevrabilitatea modelelor de carucioare. Daca veniti cu masina, va vom ajuta sa alegeti scaunul auto adevcat modelului pe care il aveti si va vom arata cum fixeaza pe bancheta din spate, cum se ajusteaza spatarul pe inaltime si cum trebuie reglate centurile.

Daca veniti impreuna cu bebe, distractia va fi garantata, pentru ca pe toata durata vizitei, cel mic primeste bonus un „free ride” intr-unul din elegantele si si accesorizatele balansoar Graco. Si daca Mos Ene vine pe la gene, bebe poate trage un pui de somn intr-unul din patuturile pliante Contour Electra. Si iti mai dam un pont: nu uita sa intrebi despre promotiile speciale de showroom care se desfasoara in saptamana respectiva.

Te asiguram ca merita! Nu stii exact unde ne gasesti? Vizitati pagina de contact!