Termeni si conditii

Termeni si conditii de utilizare a website-ului www.graco-romania.ro

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul www.graco-romania.ro. Accesand sau utilizand website-ul www.graco-romania.ro, sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de ErFi Kids SRL.

Cum aleg?

Navigati pe site, studiati produsele si preturile si apoi le adaugati in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adauga in cos". In cosul de cumparaturi puteti sa faceti modificari asupra produselor selectate, sa modificati cantitatile, sa stergeti un produs, sa goliti cosul.

Cum cumpar?

1. Comanda rapida

Pentru a putea face o comanda online dupa ce ati intrat pe site, trebuie sa intrati pe subcategoria dorita si veti vedea toate produsele din aceasta subcategorie.

Ca sa puteti comanda un produs este necesar sa dati click pe poza acestuia pentru a-l vizualiza si pentru a vedea o descriere si pretul acestuia. Poza se afla in partea stanga, iar descrierea scurta, codul si pretul in partea dreapta a ecranului dvs. Sub pret aveti rubrica nr. unitati (unde puteti trece cate bucati doriti) si rubrica adauga in cos. Apasand adauga in cos produsul va fi trecut in lista dvs de cumparaturi. Ca sa finalizati comanda este nevoie sa apasati "Finalizare comanda". Daca nu aveti cont si nici nu doriti sa va creati unul, completati toate campurile solicitate si apasa "urmatorul". In fereastra noua deschisa alegeti modalitatea de plata dupa care selectati "plaseaza comanda". In scurt timp veti primi pe adresa de e-mail specificata in pasii anteriori, confirmarea de inregisteare a comenzii.

2. Creare cont

Site-ul http://www.graco-romania.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea de noutati sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, va trebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dumneavoastra a Termenilor si Conditiilor de utilizare a http://www.graco-romania.ro si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile http://www.graco-romania.ro. Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe http://www.graco-romania.ro poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar le vinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sau prin orice alta metoda de plata acceptata de http://www.graco-romania.ro. Daca aveti mai putin de 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona produsele http://www.graco-romania.ro, numai cu ajutorul unui parinte sau tutore. http://www.graco-romania.ro isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de a modifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea de produse, la propria sa discretie.

Momentul incheierii contractului: Conform reglementarilor in vigoare, respectiv Ordonanta Guvernului nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii de catre ErFi Kids SRL a acceptarii comenzii transmise de dvs. ErFi Kids SRL isi rezerva dreptul de a anula comenzile inregistrate in urma unor erori tehnice din cauza carora preturile pot suferi modificari devenind astfel eronate/derizorii. Multumim pentru intelegere.

Obiectul Contractului: Obiectul contractului il constituie produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre ErFi Kids SRL. Produsele au caracteristicile mentionate pe site-ul www.graco-romania.ro si sunt insotite, dupa caz, de certificate de garantie. Pretul produselor: Pretul produselor achizitionate este cel mentionat pe site-ul www.graco-romania.ro, include TVA. Valoarea minima a comenzii, pentru care transportul este gratuit, este de 499 Lei. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 499 Lei, valoarea transportului este de 25 Lei indiferent de destinatie. Reducerea corespunzatoare voucherelor/cupoanelor nu se cumuleaza cu alte promotii sau oferte de sezon. Plata comenzii: Plata produselor achizitionate se face in numerar, ramburs la livrarea coletului, prin plata cu cardul sau prin ordin de plata. Partenerii pentru plata cu cardul (procesatori): ING WebPay.

Livrarea produselor: Livrarea se face prin curier la adresa de livrare indicata de dumneavoastra, prin DPD. Durata de livrare pentru Bucuresti este de 24 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru provincie cel mult 48 de ore de la confirmarea acesteia. Nu se efectueaza livrari in afara Romaniei.

Pozele si specificatiile: Pozele produselor au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Pot exista diferente foarte mici de nuanta culoare, elemente ce se pot schimba in functie de lotul producatorului sau alte spete ce tin ce natura tehnica, erori sau bug-uri.

Confirmarea comenzilor: Deoarece toti clienti Graco Romania sunt foarte importanti, dupa efectuarea comenzii, un consultant de vanzari va va contacta telefonic pentru a va consilia si a stabili data de livrare pe care o doriti.