Despre Graco… Inca din 1942!

Graco este cunoscut pretutindeni ca brandul numarul 1 de produse pentru copii din Statele Unite ale Americii, fiind un brand iconic, la fel ca burgerii, hot-dog-ul sau super-eroii.

Graco este un brand global, care a aparut pe piata in urma cu aproape 70 de ani. Cu toate acestea, in 1942, cand Graco Metall Products a fost infintat in Philadelphia, SUA, compania nu avea nici o legatura cu produsele pentru copii.
In primii 11 ani de viata, Graco fabrica masini si piese auto pentru producatorii locali. Atunci cand unul dintre fondatori a plecat din companie, partenerul ramas a decis sa faca propria linie de produse.
La acea vreme, unul dintre angajati, David Saint, lucra ca inginer si sticlar artizan pentru Graco. Tatal a noua copii, David isi privea adesea sotia atunci cand aceasta incerca sa il linisteasca pe unul dintre copii leganandu-l in balansoarul din curte. Inspirat de ceea ce a vazut, el a mers la planseta de desen si 18 luni mai tarziu s-a nascut primul leagan din lume destinat bebelusilor, Graco Swyngomatic®.
De atunci, Graco s-a lansat pe piata ca o companie specializata in fabricarea de produse pentru copii.
Dupa ani in care a vandut milioane de leagane pentru bebelusi, Graco a revolutionat piata produselor pentru copii cu o gama intreaga de produse inovatoare.
In 1987 firma a lansat primul patut de voiaj, Pack N‘® Portable Playards, patut proiectat de Nate Saint, fiul inventatorului leaganului Graco Swyngomatic®.
In deceniul urmator Graco va lansa sistemul de calatorie, primul produs ce permite parintilor ca printr-un singur click sa transforme scaunul auto pentru copii intr-un carucior, fara a trezi bebelusul.

Graco Europe, reprezentanta Europeana a companiei Graco a fost lansata in septembrie 1997 si a reusit sa-si construiasca o reputatie solida prin produsele inovatoare, sigure si de buna calitate.

Echipa de Cercetare si Dezvoltare Graco este preocupata constant de producerea unor articole cu adevarat adaptate stilului de viata, mediului si bugetului parintilor din ziua de azi.

Graco detine propria sa facilitate de testare a scaunelor auto in Atlanta Georgia, inginerii companiei asigurandu-se ca fiecare scaune auto care iese de pe poarta fabricilor Graco intruneste si depaseste standardele de siguranta auto copii.

Gama de produse Graco include:

  • scaune auto
  • carucioare
  • sisteme de calatorie
  • patuturi de voiaj
  • leagane
  • balansoare
  • scaune de masa
  • marsupii

 

Va asteptam in Showroom-ul oficial Graco Romania situate pe Splaiul Unirii nr 49, sector 3 Bucuresti (zona Timpuri Noi) precum si in magazinele partenere.

Pentru detalii suplimentare accesati pagina de contact!